Petrecerea Corporativa de Revelion 2018!
25 December 2017

 

Complexul Etno-Cultural Vatra Vă invită să sărbătoriți împreună cu noi cea mai frumoasă ”petrecere corporativă” de Revelion! Bucatele delicioase, atmosfera de sărbătoare și peisajele de poveste vor transforma petrecerea DVS într-o seară fantastică, cu momente de neuitat!

Meniu festiv cu bucate tradiționale

Sărbătorile de iarnă se asociază cu aromele și gustul bucatelor tradiționale gătite de mamele și bunicile noastre. De sărbători, redescoperim spiritul tradițiilor de iarnă prin bucatele delicoase pregătite din cele mai proaspete și bune ingrediente.

Distractii de iarnă

Complexul Vatra oferă o gamă variată de distracții, indiferent de temperatura de afară. Dacă doriți să petreceți activ timpul, vă puteți întrece cu colegii la tras cu arcul , aruncat cu topoarele, sau pur și simplu să vă dați cu sania. Pentru admiratorii peisajelor naturistice de iarnă, avem și un program special de drumeții în codri.

Peisaje de poveste

Magia iernii o poți simți cel mai bine în mijlocul naturii. Situat pe o coastă de deal, complexul Vatra oferă peisaje de o frumusețe fascinantă, ce te duce într-o lume aparte, o lume de poveste.

Cazare

Oferim servicii de cazare în o zonă liniștită,cu mult aer curat și priveliști uluitoare. Dispunem de 10 camere duble ce au toate condițiile necesare pentru a savura magia nopților de iarnă.

Echipa profesionistă al Complexului Etno-Cultural VATRA de asemenea Vă poate ajuta în organizarea unui program de divertisment de orice complexitate, pentru o petrecere corporativă tematică, cu scenariu original, personaje magice și concursuri distractive. Trăiți magia sărbătorilor de iarnă fără eforturi suplimentare și preocupări obositoare împreună cu Complexul Etno-Cultural VATRA.

Rezervări de evenimente la telefonul (+373) 79 551133,  (+373) 79 414341.

Informații suplimentare: www.vatrafest.com;

E-mail: contact@vatrafest.com; office@vatraneamului.md

Другие Событие
Drumeții în Codrii Moldovei
Team Building la Complexul Etno Cultural Vatra!
Petrecerea corporativă la Complexul Etno Cultural Vatra – petrecerea pentru oameni selecți!
Complexul Cultural VATRA găzduiește Conferință Globală privind Turismul Vinicol a UNWTO
Комментарии