Corporate Festival
Corporate Festival, ediția a II-a, 24-25 iunie.

Corporate Festival, ediția a II-a, 24-25 iunie.

Locul desfășurării: Complexul Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32).
Descriere:
În perioada 24 – 25 iunie 2017, vom organiza un picnic relaxant , unde își vor da întâlnire toți doritorii de a petrece un week-end superb la iarbă verde.
Scenariul oferă un amplu program distractiv adaptat cerințelor tuturor generațiilor, care are ca scop crearea unei bune rețele de socializare, relaxare și comunicare între cei prezenți la eveniment.
Platforma Complexului Etno-Cultural VATRA dispune de o infrastructură corespunzătoare ce permite asigurarea diversității și crearea unei atmosfere familiale în care se vor regăsi atât părinții cu copii, cât și tinerii.

Scopul:
Promovarea stilului sănătos de viață și a petrecerii timpului în aer liber, consolidarea spiritului de echipă, crearea unei ample rețeli de socializare prin diferite activități outdoor.

Program artistic:
Atmosfera în teren va fi electrizată de muzica 100% live a bandurilor autohtone. Seara vom dansa la o discotecă open-air oferită de un DJ profesionist. Culminația evenimentului va fi un feeric Foc de Tabără, în jurul căruia se vor aduna toți cei prezenți la eveniment !

Distracții în teren:
Tragerea funiei
Aventura Park (tiroliana cu obstacole)
Tir medieval cu arcul
Tir cu pușca
Aruncări de topoare
Teren de mini-golf
Darts
Jocuri de societate (Șah, Twister, Mafia, Monopoly)
Concursuri

Distracții pentru copii – un șir de distracții în Orășelul Copiilor, trambuline, leagăne, căsuța muzeu sec XIX, în curtea căreia copiii se vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești.

Zonă de Colibe&Camping City – zonă de colibe și corturi, care întrunește toate condițiile necesare (cabine duș, WC) pentru a petrece nopțile în sânul naturii.

Vă invităm cu familia, prietenii și colegii de serviciu la o doză de distracții muzică și răsfăț gastronomic!

Rezervările se fac la numerele de contact:

069 933 683- Ana Bidiac;
079 551 133- Olga Cazacu;
078 985 994- Cristina Codreanu;
079 264 626- Constantin Staci;
sau la contact@vatrafest.com

Pentru mai multe informații urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Vedeți mai jos OFERTA DE PREȚURI