Complexul Etno Cultural Vatra

Creăm cu drag evenimente memorabile pentru toți.
Planificăm orice tip de evenimente: festivaluri, team building-uri, corporate, nunți și altele

Despre noi

Centrul Cultural VATRA este o instituție de management artistic, care promovează cultura și tezaurul artistic al Republicii Moldova. Scopul primordial al Centrului Cultural VATRA este valorificarea culturii și potențialului turistic al țării noastre atât pe plan național, cât și pe cel internațional.

Afla mai multe

Serviciile noastre

Activitatea noastră constă în realizarea unor evenimente de bun augur

Festivaluri

Evenimente de anvergură pentru orice vârstă și gust. Începând cu festivalele de muzică până la cele gastronomice și nu doar. O gamă largă de festivaluri pe toată perioada anului.

Team building-uri

Complexul Etno Cultural Vatra pune la dispoziția companiilor o gamă largă de activități de team building ce duce la formarea unei echipe de succes.

Petreceri

Restaurantele și sălile Complexului stau la dispoziția dumneavoastră, pentru a organiza corporative, nunți, cumetrii și alte petreceri într-un stil autentic.

Hotel

Nouă camere duble create într-un stil tematic unic cu elemente tradiționale, ideal pentru cupluri și familii. Camerele sunt dotate cu băi cu duș, aer condiționat și mini terase în fața fiecărei camere de hotel.

Drumeții

În fiecare weekend organizăm drumeții prin Codrii Moldovei, cu un traseu de la 8 - 16 km, iar la final delectăm oaspeții noștri cu un prânz ECO și distracții pe teritoriul Complexului.

Zonă complexă de distracții

Tiroliană cu obstacole sau fără, tir cu arcul sau mini golf, Căsuța cu povești și Căsuța țărănească sunt unele din elementele distractive pentru orice vârstă și gust.

Evenimente

Cele mai recente evenimente
care sunt la Complexul Etno - Cultural VATRA

 • The Best Team

  În perioada 18-19 mai și 25-26 mai, la Complexul Etno-Cultural Vatra va avea loc prima ediție a competițiilor THE BEST TEAM (Fii cel mai bun).
 • Festival Medieval 2018

  200 de membri ai cluburilor de reconstituire istorică din Polonia, Ucraina, Republica Belarus și Republica Moldova se vor întâlni la ospățul medieval dat în cinstea nunții domnești.
 • Festivalul ”Mai Retro”

  Festivalul ”Mai Retro” vine să reînvie în sufletele oamenilor dorința de a admira și a contacta cu frumusețea naturii, de a se relaxa într-un loc pitoresc, de a gusta din bucate pregătite la iarbă verde.
 • Festivalul „CARNAVALUL COPIILOR”, ediția a III-a

  Spectacol de magie – magicienii vor crea un joc iluzoriu de excepție. Copiii vor avea posibilitatea să interacționeze cu magicienii și să contribuie la realizarea unor trucuri memorabile.
 • Festivalul Medieval 2017

  Festivalul Medieval ed. III – eveniment grandios ce reflectă istoria secolului XII-XVI cu antrenarea și participarea cluburilor de reconstituire istorică și a arcașilor din Republica Moldova și din întreaga Europă.
 • Electro Sun Festival

  Electro Sun Festival este un festival de muzică electronică, fondat de oameni ambițoși și creativi, un proiect indedit și unic în Moldova la care participă un numar foarte mare de artiști (Dj) adepți ai muzicii electronice, atît de la noi din țară cît și de peste hotarele ei.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele la Complexul Etno - Cultural VATRA.

Avantaje client

Amplasarea: 30 km de la Chișinău

Săli cu capacitatea de până la 2000 persoane

Teritoriu cu capacitatea de 30 mii de persoane

Parcare pentru o cantitate mare de mașini

Zona camping cu teritoriu amenajat

Ce spun clientii despre noiTestimoniale

 • Am fost cu prietenii și ne-am odihnit 3 zile a fost super foarte curat foarte îngrijit la restaurantul care este situat pe deal bucatele nu se compara. Acum aștept cu nerăbdare următoarele festivaluri
 • Organizat la maxim, locul super, suprafață foarte mare, fruuumos, mulțumim organizatorilor pentru eveniment!
 • Frumos la festivaluri, dar in weekenduri e locul perfect pentru odihna în familie, ne place la voi, sunteti bravo VATRA!

Noutăți

Cele mai actuale noutăți despre evenimentele ce se petrec la Complexul Etno - Cultural VATRA

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
vatrafest

Complexul Etno Cultural Vatra | Festivaluri | Corporative |Team Building| Hotel

Creăm cu drag evenimente memorabile pentru toți.

Noi pe Instagram

Contacte

Chișinău, str. Bucureși 67
+373 79 55 11 33
contact@vatrafest.com
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori