Oferta de nuntă 2017-2018
27 December 2017

Sala Regală

Sala Regală dispune de o capacitate de pânăla 500 de persoane, un platou larg pentru dans, o terasă spațioasă și un stil Royal unic. Fiind construită în forma de amfiteatru, design-ul interior a sălii corespunde stilului aristocrat, inspirat din epoca medievală. Draperiile în nuanțe de bordo, lemnul masiv și candelabre inspirate crează în ansamblu o atmosferă de clasă superioară, ce corespunde în totalitate denimurii sălii.

Terasa Domnească

Terasa Domnească cu capacitatea de până la 60 de persoane, este concepută pentru petreceri mai intime în sânul naturii. Amplasarea foarte reușită și combinația cromatică de verde și alb crează o ambianță de liniște, relaxare și socializare. Terasa dispune și de zona pentru picnic cu mini-teren de joacă pentru copii în stil rustic.

Restaurantul Iurta

Restaurantul Iurta este locul perfect pentru a sărbători evenimentele familiale de orice fel, într-o manieră tradițională. Restaurantul are un stil arhitectonic original cu elemente decorative de inspirație nașională. Capacitatea sălii este de până la 80 de persoane, fiind dotată de jur împrejur și cu o terasă cu o capacitate de 40 de persoane.

Aristocrat Hall

Aristocrat Hall vine să vă satisfacă cele mai rafinate gusturi prin aranjamentul festiv, cu un decor regal și deservire impecabilă. Cu o capacitate de până la 90 de persoane, cu o curte și terasă privată. sala este destinată tuturor celor, care vor să se simtă regi și regine într-o manieră absolut nobilă la o adevărată curte domnească.

Zona pentru sesiunea foto

Complexul Etno-Cultural Vatra dispune și de următoarele zone aranjate pentru ședința foto de nuntă.

 • Bordeiul, funcționabil în toată perioadă anului și dotat cu încălzire.
 • Pivnița domnească plină cu bunătăți, produse de casă ecologic pure.
 • Căsuța țărănească dotată cu toate atributele timpului (beci, grădină, cuptor, animale și păsări de casă).

Zone de relaxare

Pentru cei care ăși doresc să evadeze puțin din forfota evenimentului și să se relaxeze savurând aerul proaspăt și frumusețea naturii, noi am amenajat o zonă în stil rustic, unde aveți posibilitatea să fiți în unison cu voi înșivă!

Zona pentru copii

Tobogane, trambuline, scrânciobe și multă iarbă verde este ceea ce cu siguranță va ocupa odrasla Dvs. pentru cel puțin două ore. Pentru mămicile cu bebeluși avem o zonă amenajată pentru necesitățile speciale.

Decor

Dacă optați pentru o nuntă în stil rustic, atunci florile de câmp, vasele din sticlăornamentate cu ață de cânepă, elementele din lemn sau baloții din paiei se vor incadra perfect în decorul Dvs. Pentru un stil mai rafinat recomandăm decorul în nuanțe de alb și roz.

Candy-Bar

Evenimentul Dvs poate să devină unul de neuitat dacă alegeți candy-barul potrivit. Avantajul candy-barului este flexibilitatea în alegerea sortimentelor de dulciuri, codul de culoare, tematica, decorul și micile detalii care fac diferența. Nu ezitați să vă răsfățați invitații cu cele mai apetisante dulciuri!

Lemonade/Mimosa-bar

Băuturile răcoritoare sunt un Must Have-ul acestui sezon, mai ales în perioada caldă al anului. Fie că e vorba de lemonada rece în asortiment sau cocktail-urile din spumant și suc, decorate cu fructe proaspete, vă garantăm că învitații Dvs vor fi încântați.

Aparataj tehnic

Complexul Etno-Cultural Vatra este dotat cu aparataj tehnic profesionist pentru o bună desfășurare a evenimentului Dvs.

 • Light Show   
 • Sistem Audio și DJ
 • Proiector

Show

Nici un eveniment nu poate decurge fără un program artistic care să creeze o atmosferă de sărbătoare tuturor invitaților Dvs.

Noi vă oferim gratis recomandări la toată gama de servicii artistice, ca evenimentul Dvs să fie memorabil!

Distracții

Complexul Etno-Cultural Vatra dispune de un spectru larg de distracții, atât pentru copii căt și pentru cei maturi:

 • Tiroliana
 • Tir cu arcul
 • Tir cu pistolul
 • Aruncări de topoare
 • Mini Golf
 • Zonă pentru copii
 • Căsuță cu povești
 • Foc de tabără

Hotel

Camera de hotel dispune de toate condițiile necesare pentru a petrece o noapte liniștită în sânul naturii.

Transport

Pentru comoditatea Dvs și a invitaților Dvs vă asigurăm transportul tur-retur în cel mai sigur și rapid mod.

Contactele

Telefon: 079551133, 069933683

E-mail: contact@vatrafest.com

Adresa: Complexul Etno-Cultural Vatra, sos.Chișinău-Ungheni, kilometrul 32. Oficiu - or.Chișinău, str.București, 67.

Alte Evenimente
Team Building la Complexul Etno Cultural Vatra!
Petrecerea corporativă la Complexul Etno Cultural Vatra – petrecerea pentru oameni selecți!
Complexul Cultural VATRA găzduiește Conferință Globală privind Turismul Vinicol a UNWTO
Oferta de nuntă 2017-2018
Comentarii