REGULAMENT

FESTIVALUL CULTURAL AL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI

 Prin participarea la acest eveniment vă obligați să acceptați și să respectați regulamentul stabilit de către organizatori.

ACCESUL ÎN ZONA FESTIVALULUI

            Intrarea la "FESTIVALUL CULTURAL AL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI" poate fi realizată doar în baza BILETULUI/ INVITAȚIEI/ GRUP ORGANIZAT.

            BILETE - POARTA 1 sau POARTA 3

Accesul pe teritoriul festivalului se permite în baza biletului procurat pe: ITICKET.MD/ FEST.MD/ AFISHA.MD sau de la organizatori și alte puncte de vânzare.

            Biletul poate fi sub formă fizică (imprimat) sau prezentat în formă electronica la POARTA 1 sau POARTA 3. Biletul rămâne la organizatori, iar în schimb se eliberează BRĂȚĂRI. Brățara se păstrează pe tot parcursul festivalului.

            INVITAȚII - POARTA 1 sau POARTA 3

            În baza INVITAȚIEI se permite accesul GRATUIT pe teritoriul festivalului. Aceasta trebuie să fie prezentată la POARTA 1 sau POARTA 3, iar în schimbul acesteia va fi oferită brățară. IMPORTANT ! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor.

            GRUP ORGANIZAT – POARTA 2

            Conform anunțului „Vor avea acces liber și persoanele care vor veni în grupuri organizate de cel puțin 20 persoane. Va fi o poartă separată, deschisă special pentru ei. Pentru buna organizare a procesului, rugăm să ne trimiteți listele prealabile până în data de 13 septembrie, ora 18-00 pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

            ACCES LIBER va fi pentru persoanele care dețin lista de 20 de participanți imprimată și confirmată cu organizatorii. Pentru a avea acces trebuie să se apropie de POARTA 2 toți împreună organizat în aceeași zi și la acceași oră (dacă vor veni separat, nu vor fi acceptați).

NU se consideră GRUP ORGANIZAT (chiar dacă sunt 20+) – grupurile care se formează în ziua evenimentului sau cei care vin după ora 15:00. Cei care nu reușesc să intre pe teritoriul Complexului până la ora 15:00, atunci vor achita biletul de intrare.

            IMPORTANT: Grupurile organizate vor avea posibilitatea să intre pe teritoriul Complexului Etno Cultural VATRA de la orele 10:00 până la 15:00 în ambele zile (14 și 15 septembrie). După ora 15:00 va fi închisă POARTA 2.

            ACCESUL COPIILOR ÎN ZONA DE FESTIVAL

Copiii până în 12 ani beneficiază de acces gratuit la festival, obligator însoțit de un adult.

            INFO BRĂȚĂRI

Deținătorii biletelor vor putea intra și ieși liber din zona festivalului pe baza unei brățări pe care o vor primi la intrarea în spațiul de festival. Brățara se păstrează pe tot parcursul festivalului.

În caz de pierdere, înstrăinare sau rupere/tăiere voluntară a brățării, aceasta iși pierde valabilitatea, persoanei în cauză fiindu-i negat accesul înapoi în incinta festivalului.

            DOVADA VÂRSTEI

Vă rugăm să nu fiți ofensați de cererea unui act de indentitate dacă comercianții îl solicită. Trebuie să ne asigurăm că nu comercializăm băuturi alcoolice tinerilor în vârsta de până în 18 ani. Comercializarea alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisă prin lege.

            INTERZIS LA INTRARE

  • Orice tip de obiecte cuțite/arme și altele care îi pot răni pe alți Participanți ai Festivalului.
  • Materiale inflamabile sau explozive
  • Mâncare sau Băuturi

            ANIMALE DE COMPANIE

Participarea la festival cu animale de companie nu este permisă.

            CURĂȚENIA

Pentru a păstra curățenia în zona evenimentului, vă rugăm să utilizați coșurile de gunoi amplasate în perimetrul festivalului.

            COMERCIALIZARE / SAMPLING

Desfășurarea activităților comerciale și de sampling fără acordul organizatorului nu este

permisă în perimetrul festivalului.

            INFORMAȚII / OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventualele pagube produse.

            PROGRAM

Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce modificări în programul și regulamentul  pentru   FESTIVALUL CULTURAL AL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI este un open-air, în acest context, organizatorii recomandă participanților la eveniment să-și ia pături, haine de seară friguroasă și buna dispoziție.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori