Bătrânii sunt tezaurul fiecărei națiuni, un izvor nesecat de experiență și înțelepciune. Pe ei se sprijină realizările trecutului, de care depinde prezentul și care stau la baza viitorului. De multe ori însă, oamenii în etate nu se bucură de aprecierea ce li se cuvine și chiar ajung să-și trăiască zilele în singurătate și uitare.

 Centrul etno-cultural VATRA își propune să reînvie respectul pentru acești oameni și să-i facă să se simtă din nou iubiți și prețuiți, așa cum este corect și bine. În perioada 28-29 septembrie 2019, la Complexul VATRA, din raionul Strășeni, se va desfășura festivitatea ”Din Bătrâni, din Oameni Buni”. Evenimentul este dedicat exclusiv persoanor în vârstă, care vor beneficia de toată atenția, vor savura muzica de altădată, care le-a încântat tinerețile, dar, în același timp, vor putea admira și asculta mari artiști ai momentului, care le vor dedica cele mai frumoase melodii. Pe lângă muzică și dansuri, participanții vor avea parte de concursuri, competiții și alte activități distractive, specifice vârstei, vor lua masa împreună, vor avea parte de relaxare și socializare într-un mediu plăcut, pitoresc și familial.

 Să punem umărul împreună și să le dăruim acestor oameni dragi nouă plăcerea de a trăi, în semn de prețuire pentru tot ce au făcut ei pentru noi. Cu un minim efort îți poți ajuta părinții, bunicii, foștii colegii sau prietenii mai în vârstă să simtă că încă mai contează și au pentru ce trăi. Dăruiește o bucurie, ca să te simți împlinit!

 

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori