Complexul Etno-Cultural VATRA, organizează pe 14 și 15 septembrie, Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni. 

 

Un eveniment ce are drept scop de a uni tot tezaurul folcloric de pe ambele maluri ale Prutului. Românii din toate regiunile istorice, dar și confrații noștri de alte etnii, alături de care am conviețuit secole la rând, vor veni la VATRA pentru a arăta tot ce au mai frumos. 

Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni va transforma platoul Complexului VATRA într-un spectacol cultural plin de obiceiuri, port popular și folclor, care sunt comori inestimabile, ce definesc un popor, făcându-l unic, statornic și nemuritor.

În cadrul evenimentului, vor evolua artiști renumiți din România și Republica Moldova. De asemenea, festivalul va cuprinde un program artistic divers, care va reuși să creeze o atmosferă incendiară.

Așteptăm toți doritorii de a promova și conserva valorile culturale autentice, pe 14 și 15 septembrie, la Complexul Etno-Cultural VATRA.

Pentru detalii despre festival, apelați : +373 795 51 133, sau ne puteți contacta la adresa de e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori