Pe 1 iunie, am sărbătorit Ziua Copilului, ziua fericirii, ziua când zâmbetele au fost largiб largi până la urechi iar dispoziția a fost la maxim.

În cadrul acestei sărbători, am încins atmosfera în toate modurile posibile, astfel că am văzut care a fost cea mai activă familie și cea mai tare echipă, și am dat startul distracției alături de cele mai iubite personaje disney și cele mai vesele activități pentru întreaga familie.

Programul evenimentului a întrunit numeroase activități și concursuri ce au umplut cu bucurie inima celor mici. Pe teritoriul unde a avut loc cea mai frumoasă sărbătoare pentru copii, au fost amenajate spații pentru concursuri între copiii de 4-6 ani; Zone de joacă pentru copii de: 4-6 ani, 7-9 ani și 10-15 ani. Am contribuit la descoperirea spiritului creativ al copiilor, de aceea am organizat concursul „Lumea Poveștilor” care a premiat cel mai ingenios costum.

Amintim că această feerică sărbătoare a avut un program special, care a reușit să bucure și să distreze copiii și părinții prezenți la eveniment.

Pe scena Complexului Etno-Cultural VATRA, au evoluat numeroase trupe de dans și numeroase colective de copii talentați. Printre acestea s-au numărat:

·       Teo Dance;

·       Just Friends Dance Academy;

·       Show Balet Space;

·       Studioul artistic Rodica Roșioru;

·        Grădinița Sărata Veche;

·        Picături Muzicale, etc.

În cadrul acestui eveniment s-a văzut fericirea și bucuria din ochii celor prezenți. Copiii au dansat, s-au distrat, au participat la mici concursuri, au petrecut timpul frumos alături de părinți, au desenat și au făcut numeroase fotografii. Noi, Centrul Cultural VATRA, am despus efort maxim pentru a crea o atmosferă frumoasă pentru cei prezenți și pentru a contribui la întipărirea acestui eveniment în amintirea tuturor.

Distracția nu se oprește aici! Urmează noi surpize și noi evenimente, care vor umple de culoare viața celor îndrăgostiți de cultură și frumos!

Vă mai așteptăm la VATRA!!!

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori