Distracțiile nocturne se făceau și pe timpuri. Amintirile serilor de altădată și astăzi mai bântuie în mintea generațiilor actuale… Unii o numesc și astăzi  discotecă în aer liber, alții o numesc muzică între prieteni de gașcă.

Prin intermediul concursului național de muzică de tabără și camping, dorim să găsim acest compromis între generațiile vechi și noi. Pe parcursul unei nopți a solstițiului de vară, cu participarea adevăraților pasionați și iubitori de muzică nocturnă într-un cadru pitoresc, liniștit, în mijlocul naturii, vom crea atmosfera distracției sub stele, de acum și de altădată. Muzica ne va eclipsa mediocritatea vieții cotidiene și ne va lua tot ce este impur, transformând totul în artă.

Vrei să asculți muzică bună și încă live? Vrei să numeri stelele alături de noi? Atunci vino pe 22 și 23 iunie la VATRA și vom petrece timpul împreună în cea mai frumoasă manieră.

Pentru bilete, accesați:

Adresăm mulțumiri partenerilor noștri:

Parteneri media general - Canal 3

Partener media general online – mama.md

Partener Media Internațional – Sputnik Moldova

Parteneri media – TVR Moldova, Noroc TV, Vocea Basarabiei, TVC 21, AGRO TV,  KISS FM, Radio Moldova Tineret, Realitatea.md, Diez.md, Zugo.md, Unimedia.md, Curentul.md, Shok.md, Unica.md, Odoraș.md, Timpul.md,Telegraph.md, știri.md, noi.md, moldovenii.md, regional.md, moldova9.md, Suntpărinte.md, Știri Pozitive.eu, Afisha.md, Fest.md, Mticket.md

Parteneri - Rotary Club, CALM

Parteneri comerciali - Vinăria din Vale, Meat House, Bucovina, Gel Amo, Belaya Bereoza, Laska, Nou Const.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori