Îți este poftă de ceva gustos și totodată sănătos? Vino pe 22-23 mai la Complexul Etno Cultural VATRA, și vei avea frumoasa ocazie să guști din plăcinte și vărzări cu cireșe și vișine coapte pe vatră, găluște la cuptor, dar și desertul copilăriei noastre – baba neagră sau baba albă, altfel denumită drept plăchia tradițională.

Aburul mâncărurilor tradiționale, gătite de gospodinele din sate, va fi puternic simțit la concursul bucatelor pe vatră. Gospodinele se vor întrece la făcut cele mai delicioase și aromate bucate gătite pe vatră, în cuptor dar și în ulcelele lăsate ca testament neamului nostru.

La acest spectacol culinar-tradițional, invităm toate gospodinele din localitățile din țară, pentru a-și arăta măestria la împletitul găluștelor în ulcică, la frământatul  aluatului de casă, la gătitul tradiționalei baba neagră și baba albă, și desigur, la tradiționalele plăcinte și vărzări coapte pe vatră, care nu lipseau de pe masa străbunilor noștri.

Pentru a-ți stârni curiozitatea și interesul, îți spunem că supriza acestui eveniment va fi crearea unui record la coacerea celei mai mari plăcinte cu cireșe, iar cei prezenți vor gusta din acest deliciu.

Pentru a stimula munca gospodinelor, cele mai iscusite gospodine vor fi premiate cu premii bănești dar și diplome.

V-am făcut poftă de plăcinte și plăchie tradițională? Atunci, noi, vă așteptăm cu drag la VATRA, pentru a lua parte la cel mai delicios concurs.

Pentru bilete, accesați: 

Adresăm mulțumiri partenerilor noștri:

Parteneri media general - Canal 3

Partener media general online – mama.md

Partener Media Internațional – Sputnik Moldova

Parteneri media – TVR Moldova, Noroc TV, Vocea Basarabiei, TVC 21, AGRO TV,  KISS FM, Radio Moldova Tineret, Realitatea.md, Diez.md, Zugo.md, Unimedia.md, Curentul.md, Shok.md, Unica.md, Odoraș.md, Timpul.md,Telegraph.md, știri.md, noi.md, moldovenii.md, regional.md, moldova9.md, Suntpărinte.md, Știri Pozitive.eu, Afisha.md, Fest.md, Mticket.md

Parteneri - Rotary Club, CALM

Parteneri comerciali - Vinăria din Vale, Meat House, Bucovina, Gel Amo, Belaya Bereoza, Laska, Nou Const.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori