În Republica Moldova avem cele mai frumoase obiceiuri dar și cele mai frumoase voci. Mai țineți minte vremurile, când prin satele Moldovei răsunau vocile duioase ale femeilor și bărbaților care cântau în cor?

Noi ținem minte, și de aceea organizăm concursul național de muzică corală „Armonia vocilor”. Acest concurs va fi dedicat corurilor mixte și compozițiilor muzicale autohtone. Pentru a crea un eveniment frumos, vom participa alături de compozitorii țării noastre, formații corale, coruri ale așezămintelor culturale, coruri de amatori, și nu în ultimul rând, coruri de copii.

Acest eveniment are ca scop identificarea și promovarea formațiilor de muzică corală, să cultivăm simțul muzical și să descoperim cât de exigent va fi publicul în raport cu interpretarea autentică a muzicii corale.

Suntem ferm convinși că acest concurs va trezi interesul tinerilor pentru studierea muzicii bizantine și corale și de ce nu, să devină membru al unui ansamblu coral.

Invităm toate formațiile corale din localitatea dvs pentru a face parte din numeroasele formații muzicale participante la concurs. Cele mai bune formații nu vor pleca acasă cu mâna goală, ci dimpotrivă, vor fi premiați cu trofee, diplome și premii bănești.

Vrei să îți încălzești sufletul și să fii mângâiat de adevărata muzică autohtonă? Dacă da, atunci vino împreună cu prietenii și familia, și ia parte la cel mai tare concurs de muzică corală. Te așteptăm pe 22-23 mai, doar în incinta Complexului Etno-Cultural VATRA.

Pentru bilete, accesați: 

Adresăm mulțumiri partenerilor noștri:

Parteneri media general - Canal 3

Partener media general online – mama.md

Partener Media Internațional – Sputnik Moldova

Parteneri media – TVR Moldova, Noroc TV, Vocea Basarabiei, TVC 21, AGRO TV,  KISS FM, Radio Moldova Tineret, Realitatea.md, Diez.md, Zugo.md, Unimedia.md, Curentul.md, Shok.md, Unica.md, Odoraș.md, Timpul.md,Telegraph.md, știri.md, noi.md, moldovenii.md, regional.md, moldova9.md, Suntpărinte.md, Știri Pozitive.eu, Afisha.md, Fest.md, Mticket.md

Parteneri - Rotary Club, CALM

Parteneri comerciali - Vinăria din Vale, Meat House, Bucovina, Gel Amo, Belaya Bereoza, Laska, Nou Const.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori