Te întrebi ce este o horă? Îți spunem noi!

Hora este un joc popular practicat până astăzi în toate satele din țara noastră. Pe timpuri, hora era jocul de bază al evenimentelor organizate în sat, care reușea să adune la un loc toți localnicii. Satul de la mic la mare se aduna la „Hora Mare, „Ciuleandra”,„Boiereasca”, „Brâul”, „Brâulețul”, „Țeapa”, „Fusul”, la care pământul forfotea de râuri mișcătoare de oameni, care aduceau splendoare evenimentului.

De ce trebuie să vii la acest concurs? Pentru că acesta va accentua importanța istorico-culturală a țării și va valorifica perlele folclorice ca tradiție sacră a cântecului și dansului popular.

Știi să joci hora și ai curaj să îți arăți măestria? Dacă da, atunci alătură-te nouă și vino în perioada 22 și 23 iunie, să dansăm și să petrecem timpul frumos împreună!

Pentru bilete, accesați : 

Adresăm mulțumiri partenerilor noștri:

Parteneri media general - Canal 3

Partener media general online – mama.md

Partener Media Internațional – Sputnik Moldova

Parteneri media – TVR Moldova, Noroc TV, Vocea Basarabiei, TVC 21, AGRO TV,  KISS FM, Radio Moldova Tineret, Realitatea.md, Diez.md, Zugo.md, Unimedia.md, Curentul.md, Shok.md, Unica.md, Odoraș.md, Timpul.md,Telegraph.md, știri.md, noi.md, moldovenii.md, regional.md, moldova9.md, Suntpărinte.md, Știri Pozitive.eu, Afisha.md, Fest.md, Mticket.md

Parteneri - Rotary Club, CALM

Parteneri comerciali - Vinăria din Vale, Meat House, Bucovina, Gel Amo, Belaya Bereoza, Laska, Nou Const.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori