În perioada 6-7 iunie 2015, Centrul Cultural VATRA a organizat în premieră un festival național al copiilor.

Ziua Copiilor s-a desfășurat la Vatra sub formă de CARNAVAL! Personajul care a dat festivalului o notă de excepție a fost îndrăgita interpretă Cleopatra Stratan. Mica vedetă a strălucit în cele mai diverse activități, iar alături de ea, copii de toate vârstele s-au bucurat de momente unice la Carnavalul Copiilor.

Programul a inclus un şir de concursuri în domeniul teatrului, dansului și altele, iar platoul s-a transformat într-un loc unde creativitatea şi talentul s-au îmbinat prin diverse activităţi distractive. Și-au demonstrat talentul la concursuri, atât formaţii artistice profesioniste, cât şi de amatori.

Nu au lipsit nici expoziţiile şi târgurile obiectelor de artizanat. Au fost  amenajate tobogane gonflabile, terenuri de joacă și sportive, un loc special pentru lectură cu o colecție de cărți pentru toate gusturile. În zona de odihnă, vizitatorii au putut admira bijuterii, decoraţiuni ale meşteşugarilor în lemn.

Atmosfera relaxantă a fost condimentată de bucătăria tradiţională. Programul de divertisment a durat până la amurg, iar odată cu apusul soarelui, a fost aprins focul de tabără din zona de „Camping City”.

VATRA s-a transformat într-o adevărată cetate a bucuriei și a jocului!

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori