Pe parcursul a două zile, Complexul se va transforma într-un adevărat tărâm de basm, unde cei mici vor putea savura din plin magia acestei sărbători.

Spiritul Carnavalului va fi redat de atmosfera şi decorul exclusiv, permiţând vizitatorilor să evadeze în lumea basmelor prin prisma personajelor prezente la Complexul Etno-Cultural VATRA.

Programul va include un concert inedit de muzică pentru copii, show video oferit de Planetariu, spectacole de magie, jocuri și divertisment, teatru de păpuși, concursuri artistice și sportive, facepainting și bodyart, loterie, Camping City,tiroliană, teren de mini-golf și o discotecă pentru copii. De asemenea, nu vor lipsi nici expoziţiile şi târgurile a obiectelor de artizanat, iar copiii din Chişinău şi din alte oraşe ale ţării vor avea prilejul să petreacă o zi frumoasă în sânul naturii alături de părinţi, să cunoască mai îndeaproape meleagul natal, să înţeleagă că între creaţia artistică a acestui popor şi frumuseţile acestui plai există o legătură directă şi o armonie deplină.

O mică grădină zoo va fi amenajată chiar pe teritoriul Complexului, cei mici vor avea ocazia să se plimbe cu poneiul. Complexul se va transforma într-un adevărat parc de distracții cu statut de orăşel al copiilor, cu clovni, magicieni, prinți și prințese, acrobați,mascote, care vor introduce pe cei mici într-o lume de poveste.

Întreg spațiul va fi decorat cu baloane colorate și panouri ilustrate cu imagini din basme.

 

Programul include:
– Concert inedit de muzică pentru copii
– Show video oferit de Planetariu
– Spectacole de magie, jonglări și acrobație
– Topogane și jucării gonflabile
– Mascote, personaje din povești și super eroi
– Jocuri și divertisment
– Teatru de păpuși
– Concursuri artistice și sportive
– Gradină zoo și plimbări cu ponei
– Facepainting și bodyart
– Jucării și obiecte de artizanat
– Master-class-uri culinare, de țesut, împletit,brodat, hand-made
– Loterie
– Camping City
– Discotecă pentru copii

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori