Corporate Festival

Corporate Festival, ediția a II-a, 24-25 iunie.

Locul desfășurării: Complexul Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32).
Descriere:
În perioada 24 – 25 iunie 2017, vom organiza un picnic relaxant , unde își vor da întâlnire toți doritorii de a petrece un week-end superb la iarbă verde.
Scenariul oferă un amplu program distractiv adaptat cerințelor tuturor generațiilor, care are ca scop crearea unei bune rețele de socializare, relaxare și comunicare între cei prezenți la eveniment.
Platforma Complexului Etno-Cultural VATRA dispune de o infrastructură corespunzătoare ce permite asigurarea diversității și crearea unei atmosfere familiale în care se vor regăsi atât părinții cu copii, cât și tinerii.

Scopul:
Promovarea stilului sănătos de viață și a petrecerii timpului în aer liber, consolidarea spiritului de echipă, crearea unei ample rețeli de socializare prin diferite activități outdoor.

Program artistic:
Atmosfera în teren va fi electrizată de muzica 100% live a bandurilor autohtone. Seara vom dansa la o discotecă open-air oferită de un DJ profesionist. Culminația evenimentului va fi un feeric Foc de Tabără, în jurul căruia se vor aduna toți cei prezenți la eveniment !

Distracții în teren:
Tragerea funiei
Aventura Park (tiroliana cu obstacole)
Tir medieval cu arcul
Tir cu pușca
Aruncări de topoare
Teren de mini-golf
Darts
Jocuri de societate (Șah, Twister, Mafia, Monopoly)
Concursuri

Distracții pentru copii – un șir de distracții în Orășelul Copiilor, trambuline, leagăne, căsuța muzeu sec XIX, în curtea căreia copiii se vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești.

Zonă de Colibe&Camping City – zonă de colibe și corturi, care întrunește toate condițiile necesare (cabine duș, WC) pentru a petrece nopțile în sânul naturii.

Vă invităm cu familia, prietenii și colegii de serviciu la o doză de distracții muzică și răsfăț gastronomic!

Rezervările se fac la numerele de contact:

069 933 683- Ana Bidiac;
079 551 133- Olga Cazacu;
078 985 994- Cristina Codreanu;
079 264 626- Constantin Staci;
sau la contact@vatrafest.com

Pentru mai multe informații urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Vedeți mai jos OFERTA DE PREȚURI

oferte

premium

super

nice

distractii

program

cazare

transport

contacte

 

Despre vatra

Centrul Cultural VATRA vine în întâmpinarea fiecărui oaspete ce planifică orice tip de eveniment, fie corporative, team-buildinguri, aniversări, conferințe, congrese, nunți cumătrii, zile de naștere sau alte genuri de evenimente.
Complexul Etno-Cultural VATRA dispune astăzi de:

1) 3 săli mari pentru evenimente cu capacitate totală de până la 2000 de persoane concomitent, dotate cu proiectoare, sistem de sunet și lumini.
Sala Regală, după cum evocă și numele este locul ideal pentru petrecerea nunților open air în stil regal. Cu o capacitate de până la 500 persoane este destinată celor ce pot defini ambianța royal redată de picturi excepționale, candelabre medievale, cu o priveliște pitorească și atmosferă relaxantă.
Sala „Orașul Berii” – Berăria „Gigant” unde se bea doar bere vie, artizanală perfectă pentru petrecerea celor mai extravagante evenimente, fie corporative, team-buildinguri, zilele companiei, aniversări în cercul de prieteni, conferințe și chiar congrese. Capacitatea sălii este de până la 1000 de persoane, având în dotare scenă, echipament tehnic, sistem performant de sunet și lumini.
Sala Națională este locul perfect de a sărbători evenimente familiale de orice fel, într-o manieră tradițională. Stilul arhitectonic evidențiază elementele decorative de inspirație națională. Capacitatea sălii este de până la 500 de persoane.

2) Restaurant „Vatra Neamului” (filiala Iurta) cu capacitate de 100 de persoane

3) Terasă Domnească de Vară (dotată și prevăzută pentru condițiile climaterice nefavorabile) capacitate de 100 de persoane. Este concepută pentru petreceri mai intime, în sânul naturii. Datorită amplasării foarte reușite, aceasta oferă posibilitatea creării unei ambianțe de nedescris. Terasa are și zonă de picnic cu mini teren de joacă pentru copii.

4) Spații rustice de atractivitate turistică:
Bordei (funcționabil în toată perioada anului și dotat cu încălzire)
Pivnița domnească (100 m2) plină cu bunătățuri, produse de casă ecologic pure.
Zonă muzeistică – Căsuță țărănească (sec. IX) dotată cu toate atributele timpului (beci, gradină, cuptor, animale și păsări de casă)

5) Zona de camping (dotată cu toate condițiile necesare, WC de mare capacitate, cabine de duș cu apă caldă etc.), perfect pentru organizarea taberelor de vară și de creații artistice.

6) Zona distracții pentru maturi:
Aventura Park (tiroliana cu zone pentru aventurieri)
Tir Medieval (tragere cu arcul, aruncatul de topoare)
Teren de mini- golf

7) Zona distracții pentru copii:
– Teren de joacă dotat cu elemente atractive (trambuline, jucării, scrâncioburi pentru micuți și părinți) foișoare verzi, frumos amenajate pentru a asigura liniștea și confortul mult căutat.

8) Hotel (9 camere duble), fiecare cameră cu acces direct la spațiile verzi.

9) Parcare (păzită, la cantități mari de autovehicule).